Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ніч у Роксбері

Рік:
Ор. назва:
A Night at the Roxbury
Країна:
США
Режисер:
Джон Фортенберрі
Тривалість:
01:21:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У кожної людини свій сенс життя, для одних це робота, для інших сім'я, а для героїв комедійного фільму «Ніч у Роксбері», двох гламурних братів з Беверлі-Хіллз, сенс життя потрапити до одного з найкращих нічних клубів Лос-Анджелеса. На дворі початок 90-х років, брати Даг і Стів стильні красені, вони одягнені за останнім писком моди в найкращі костюми яскравих кольорів, а на шиї у кожного об'ємний золотий ланцюг, як атрибут крутості тих часів. Вони люблять тусуватися в нічних клубах, танцювати посмикуючи головою в такт популярної пісні і звичайно ж знайомитися з чарівними красунями в міні, що облягають. Для таких хлопців у наш час є певна назва клабер людина, яка практично живе в клубах. І ось брати всіма силами намагаються потрапити до престижного нічного клубу, але їм катастрофічно не щастить провести ніч у Роксбері. ©Kino4ua Ніч у Роксбері 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?