Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Три тисячі років туги / Три тисячі років бажань

Рік:
Ор. назва:
Three Thousand Years of Longing
Країна:
США
Режисер:
Джордж Міллер
Тривалість:
01:48:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | AAA-Sound
Переклад:
Original English Оригінал
Після розлучення з чоловіком головна героїня фентезі фільму «Три тисячі років бажань» — британський вчений в області лінгвістики Алафія веде самотнє життя і цілком цим задоволена. Увесь свій час вона присвячує свою роботу в ім'я науки. Під час поїздки в Стамбул, на великому ринку, Алафія купує красивий сувенір у вигляді скляної амфори, з якої з'являється стародавній Джин. Він пропонує жінці осягнути будь-які три бажання в обмін на свою свободу. Ось тільки Алафія далеко не так наївна і прекрасно розуміє, що за кожним виконанням бажань будуть наступні наслідки... ©Kino4ua Три тисячі років туги / Три тисячі років бажань 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?