Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

2012

Рік:
Ор. назва:
2012
Країна:
США
Режисер:
Роланд Еммеріх
Тривалість:
02:38:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Провідний геолог Адріан Хелмслі, в 2009 році робить сенсаційну заяву. Планета, на якій проживає сім мільярдів людей перебуває під загрозою зникнення. Причиною тому сонячні спалахи, які нагрівають земне ядро до температури, що перевищує норму для всіх хто живе на поверхні блакитної кулі. У зв'язку з цим, планету охопить ряд масштабних катаклізмів, що сприяє на загибель всього живого.
У терміновому порядку збирається засідання глав Великої Вісімки, де чинний президент Сполучених Штатів озвучує обраним високопоставленим політикам шокуючу правду дійсності.
Дотримуючись абсолютної секретності, лідери більшості держав задумують початок розробки абсолютно неймовірного проекту, націленого заради порятунку роду людського.

Гори Китаю стають будівельної базою, де конструюються так звані ковчеги - гігантські кораблі, місткістю до чотирьохсот тисяч чоловік. Якщо апокаліпсису не уникнути, то принаймні у населення планети з'явився шанс не стати частиною історії, а постаратися вижити.
Фінансові витрати виявилися настільки високі, що уряд був змушений ввести платні місця на рятувальних ковчегах. Їх ціна була непомірно високою, через що викликало шквал невдоволення серед населення Землі.
Настав рік Ікс, передбачений задовго до Хелмслі, а ще древніми майя. Успішний письменник Джексон Кертіс не отримавши заповітного квитка, всіма силами і можливостями що залишилися, намагається врятувати свою сім'ю. ©Kino4ua 2012 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?