Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Модна матуся / Модна ненька

Рік:
Ор. назва:
Raising Helen
Країна:
США
Режисер:
Геррі Маршалл
Тривалість:
01:59:06
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм "Модна матуся" (Raising Helen) оповідає про молоду жінку Хелен, яка працює у престижному модельному агентстві і завжди жила сьогоднішнім днем. Але в одну мить все змінилося, її сестра вмирає і вона за заповітом стає опікуном трьох дітей. І перед нею стоїть не простий вибір, жити як раніше або почати жити заради маленьких сиріт племінників. Дорогою їй потрібна допомога і вона кидається у пошуки чоловіка. Вона змушена переїхати та відмовитися від клубів та тусовок. Незважаючи на те, що спочатку вона просто в шоці і сприймає дітей тягарем. Поступово вона починає кардинально змінювати свій стиль життя і намагається догодити трьом малюкам у всьому. Фільм рекомендується для перегляду, особливо для перегляду сім'єю. У головній ролі Кейт Хадсон (Kate Hudson), яку, до речі, режисер цієї картини Геррі Маршалл (Garry Marshall) плутав з її матір'ю і називав її Голді. Можна також відзначити, що збирання грошей з прокату по всьому світу становило майже 50 мільйонів доларів. ©Kino4ua Модна матуся / Модна ненька 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?