Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Навіщо одружуватися? Будьте щасливі!

Рік:
Ор. назва:
Heiraten ist auch keine Lösung
Країна:
Німеччина
Режисер:
Сибілла Тафель
Тривалість:
01:27:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КІТ
Стурбована своєю зниклою донькою Фанні, мюнхенська державна службовця Лісбет поспішно їде до Італії. Вона з полегшенням дізналася, що молодий студент почувається добре, але, на жаль матері, вона хоче вийти заміж за Луку, студента права, якого Фанні знала лише шість тижнів. Розлучена Лісбет налаштована надзвичайно скептично, і вся тривога дзвонить про багату матір Луки, Карлу. Маючи зосереджену материнську силу, обидві жінки хочуть запобігти блискавичному весіллю своїх дітей. – Саскія Вестер і Катя Флінт грають протилежних жінок у цій симпатичній комедії, які мають лише одне спільне: вони вірять, що шлюб не є рішенням. Інші ролі включають Соню Герхардт і Костя Ульманна. ©Kino4ua Навіщо одружуватися? Будьте щасливі! 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?