Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кохання, sex і турбулентність

Рік:
Ор. назва:
Amour & turbulences
Країна:
Франція
Режисер:
Александр Кастаньєтті
Тривалість:
01:37:08
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія ААА-sound
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Іноді доля зводить двох абсолютно різних людей разом і дозволяє їм відчути себе закоханими і щасливими. Але іноді любовна історія обривається і триває вже з іншим партнером. Так сталося і у головного героя романтичної комедії - молодого і привабливого адвоката Антуана, який пережив розрив з колись коханою дівчиною Джулі. Красунчик Антуан ніколи не був обділений жіночою увагою і після розриву з Джулі недовго заліковував сердечні рани.

Вирушаючи з Нью-Йорка в Париж він найменше очікував побачити в сусідньому кріслі свою колишню. Довгий політ обіцяє бути не найприємнішим так як колишнім закоханим є що згадати: колишні сварки, докори, підозри і образи. Правда, у відносинах Джулі і Антуана було так само багато хороших, яскравих, незабутніх моментів, заради яких варто було б зберегти відносини. Можливо кілька годин поруч один з одним не перетворяться в пекло, а стануть другим шансом? ©Kino4ua Кохання, sex і турбулентність 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?