Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ласкаво просимо у раптову смерть

Рік:
Ор. назва:
Welcome to Sudden Death
Країна:
США
Режисер:
Даллас Джексон
Тривалість:
01:20:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Після довгих пошуків Джессі нарешті отримав довгоочікувану роботу, хоч і не стала межею його мрій - чоловік влаштувався охоронцям на баскетбольну арену, що тільки що відкрилася. Джессі щойно відслужив в армії і за цей час сильно відійшов від своєї сім'ї, особливо від дітей. Щоб надолужити втрачене, наш герой запрошує всю родину на нову арену на найближчий матч. Проблема в тому, що час для цього Джессі обрав невідповідне.

Група терористів на чолі з Джобом захоплює будівлю та утримує в заручниках власницю спортивного майданчика Дайан. Джоб і його команда не розраховували, що їм буде навіть мінімальний опір — настільки чітко була спланована операція. Те, що Джессі стане на шляху терористів, явно не входило в їхні плани. Головний герой злий на злочинців не так через те, що вони захоплюють будівлю та заручників — його хвилює те, що цей день він планував провести разом зі своїми дітьми. ©Kino4ua Ласкаво просимо у раптову смерть 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?