Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Коханець леді Чаттерлей

Рік:
Ор. назва:
Lady Chatterley's Lover
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Лора з Клермона
Тривалість:
02:07:46
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Молода і приваблива аристократка піддалася справжній та руйнівній депресії на тлі серйозних сімейних колотнеч. Колись чоловік, який пихає здоров'ям після отриманої травми, назавжди залишався прикутим до інвалідного крісла. Вона не могла його залишити або розлучитися, ризикуючи назавжди зіпсувати репутацію і зіткнутися із засудженням представників звичного кола. Але існування на одній території з морально і фізично виснаженою людиною приносило взаємні страждання та муки, яким не було видно кінця.
У момент розпачу і туги на життєвому шляху жінки виявився просто роботяга, який доглядає за лісом. Здоровий, сильний та харизматичний єгер розбудив у заручниці обставин практично забуті почуття та емоції. Вона повірила в можливість бути щасливою і бути в гармонії зі світом. Тільки таємний роман не мав права на існування і продовження, оскільки негативне ставлення суспільства до мезальянсу, почуття обов'язку перед законним чоловіком і потреба у вирішенні постійно виникаючих проблем не дозволяли їй ставити крапку в минулому житті заради початку нової історії з яскравими емоціями та свіжими враженнями. Тепер ви можете фільм Коханець леді Чаттерлей дивитися онлайн у високій якості. ©Kino4ua Коханець леді Чаттерлей 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?