Kino4ua.com
R

Голодний кролик атакує

Рік:
Ор. назва:
Seeking Justice
Країна:
США
Режисер:
Роджер Дональдсон
Тривалість:
01:45:01
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Лаура піддалася насильству з боку групи злочинців, що напали на неї. Покалічена фізично і морально, молода жінка знаходиться в лікарні при смерті. Чоловік постраждалої горить бажанням знайти і розправитися з винними в страшному злочині. Але як це зробити? Адже головний герой фільму «Голодний кролик атакує» не схожий на поліцейського, солдата і тим більше на бандита. Чоловік працює звичайним вчителем у місцевій школі і не відрізняється особливими талантами. Вихід знайшовся зовсім несподівано, коли Уїлл зіткнувся з групою лінчевателей, які борються зі злочинністю методами, далекими від законних. Це невідоме угруповання має можливість виконати будь-яке завдання, знайти насильників і покарати їх за всією суворістю не складе труднощів. Однак Уїлл навіть не припускав, що від нього потрібно, а дивне співтовариство не поспішало розкривати свої задуми. Після деякого часу герою дають доручення, і тільки тоді чоловік розуміє, наскільки небезпечні і жорстокі люди, з якими він зв'язався. ©Kino4ua Голодний кролик атакує 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?