Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Там, де співають раки

Рік:
Ор. назва:
Where the Crawdads Sing
Країна:
США
Режисер:
Олівія Ньюман
Тривалість:
02:05:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет драматичного трилера розгортається у невеликому містечку під назвою Барклі-Коув, що у глухих лісах Північної Кароліни. Вже кілька років місцеві жителі складають легенди про «болотну дівчину», яка з юнацьких років веде пустельницький спосіб життя.

Поліція та місцеві жителі вважають, що вся ця справа рук Кларк, тому вирушають на болота, щоб схопити нещасну. Чи зможе вона довести протилежне? Чи їй доведеться відповісти за злочин, якого вона не робила?

Кіа, покинута дівчинка, росла сама й самотня в небезпечних болотах Північної Кароліни. Протягом багатьох років про "болотні дівчата" з Бухти Берклі ходили дикі чутки, що ще більше ізолювало чутливу і стійку Кію від суспільства. Однак, коли одного з хлопців знаходять мертвим, вся громада починає вважати її головною підозрюваною. У міру того, як істина справи стає відомою, відповіді на питання загрожують розкрити безліч таємниць, похованих на болотах. ©Kino4ua Там, де співають раки 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Катерина
    Катерина
    29 грудня 2022 17:22
    + 0 -
    Дуже сподобався фільм.
    Чудовий дубляж українською мовою.
    Дякую!