Kino4ua.com

Кравчиня. Помста від кутюр

Рік:
Ор. назва:
The Dressmaker
Країна:
Австралія
Режисер:
Джоселін Мурхаус
Тривалість:
01:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Двухголосый
Багато років тому її звинуватили у вбивстві, і вона покинула рідне місто. Тепер, ставши вже дорослою гламурної жінкою, наша героїня повертається додому. Спочатку жінку зустрічають без особливого ентузіазму, але з часом дотепна майстриня з пошиття чудових нарядів завойовує прихильність місцевих дам. Чи під силу головній героїні зрушити з мертвої точки «законсервовані» місцеві уми? Вона готова довести провінціалкам, що їх правила і закони давно пора скасувати!

Фільм "Кравчиня. Помста від кутюр"розкриває нам звичаї, що панують в провінціях Австралії. На ваших очах розгортається панорама людського болота, глибокого і непрохідного. Місцеві жителі наполегливо відмовляються міняти в собі хоч щось, так само як і навколо себе. Вони яро відкидають найменше відхилення відтінку від загальної сірості. Тут прийнято по четвергах носити певне вбрання, а по п'ятницях спілкуватися тільки заздалегідь зумовленими фразами. Вранці місцеві встають тільки з лівої ноги, а пити чай можна тільки о п'ятій вечора і ні хвилиною пізніше, причому виключно з рожевою чашки в квіточку. Чи зможе головна героїня зруйнувати негласний кодекс «так належить», з що поступово розрісся з «так прийнято»? Що ховається за фасадом благополуччя і благопристойності? ©Kino4ua Кравчиня. Помста від кутюр 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?