Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Буде боляче (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
This Is Going to Hurt
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Люсі Форбс, Том Кінгслі
Тривалість:
1 серія ~44 хв (цілком серій: 7)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Російською - Оригінал
Кей працює у відділенні «акушерства та гінекології». Він регулярно вирішує повсякденні життєві та медичні проблеми як молодший лікар, принагідно накопичуючи труднощі у своєму власному житті.

«Зазвичай ви керуєте кораблем поодинці — величезним кораблем, що горить, і ні в кого немає часу для того, щоб навчити вас плавати», — повідомляє лікар із серіалу «Буде боляче» самому собі щоразу, коли приймає чергові пологи, раз за разом змінюючи брудні халати на нові і намагаючись впоратися з вічно дзижчить черговим будильником, щоб не збожеволіти.

Не лише Кей почувається самотнім. Новий молодший лікар Шуті, яка вперше з'явилася в залі очікування відділення, помічає велику кількість пацієнтів, які чекають своєї черги. Незважаючи на багатолюдність, вона розуміє, що вона має впоратися з чималою кількістю завдань і перебороти саму себе.

Із серії до серії героям серіалу «Буде боляче» доведеться й надалі вчитися вирішувати свої проблеми самостійно. Адже від цього вміння залежать життя їхніх пацієнтів і долі багатьох дітей, що ще не народилися. ©Kino4ua Буде боляче (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?