Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Цей телепень (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
This Fool
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Метт Інгебретсон, Дієго Веласко, Пет Бішоп
Тривалість:
1 серія: ~ 25 хв. (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету серіалу «Цей дурень» виявляється добродушний хлопець на ім'я Хуліо. Він любить допомагати іншим і завжди знаходиться там, де може принести користь. За свою роботу він ніколи нічого не просить, вважаючи, що у цьому його покликання.

Робота всього життя головного героя серіалу "Цей дурень" полягає у допомозі з реабілітацією дрібним злочинцям. Хуліо всіма силами намагається повернути їх у суспільство доброчесними громадянами, які поважають закон і готові діяти за його прикладом.

Незважаючи на те, що на роботі у Хуліо вистачає своїх проблем, аналогічні труднощі у нього часто виникають у своєму житті. Однією з таких труднощів стає Хуліо, його рідний брат, який останніми роками пройшов через серію невдач, що призвели до тюремного терміну.

Брат Хуліо виходить на волю і одразу ж поселяється разом із ним. І тепер головний герой має мати справу зі злочинцями не тільки на роботі, а й у своєму власному будинку. І як тут не збожеволіти? ©Kino4ua Цей телепень (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?