Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Правдива історія Кота у чоботях

Рік:
Ор. назва:
La véritable histoire du Chat Botté
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Жером Дешам , Паскаль Ерольд , Маша Макєєва
Тривалість:
01:22:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КІТ
Переклад:
Російською - Оригінал
Хто ж не знає кота в чоботях? Але в старій казці шарля перро, виявляється, розказана не вся правда. Можливо, автор посоромився розкрити читачам усі деталі: адже історія про те, як чарівний кіт обвів навколо пальця дурного короля і допоміг своєму господареві завоювати серце принцеси, набагато більше неймовірних пригод, ніж ми звикли думати? А може, перро просто не знав, як зобразити найнеймовірніші епізоди як потворний камергер перетворює своїх суперників на мерзенних жаб, а жахливий людожер набуває вигляду гігантського спрута? Але на допомогу великому казкарю прийшли сучасні технології: у новому 30-мультфільмі, який створили відомі французькі художники, режисери та продюсери, можливі найнеймовірніші пригоди, а фантастичні персонажі оживають і... Ні-ні, не бійтеся: кіт у чоботях встигне вчасно впоратися з людожером! ©Kino4ua Правдива історія Кота у чоботях 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?