Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вона сказала / Її правда

Рік:
Ор. назва:
She Said
Країна:
США
Режисер:
Марія Шрадер
Тривалість:
02:09:05
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Історія фільму про зібрані Джоді Кантор і Меган Туї докази, які посприяли порушенню справи відомого голлівудського продюсера. Гарві Вайнштейну було висунуто звинувачення в сексуальному насильстві кількох десятків жінок різного віку. Адвокати обвинуваченого доклали максимум зусиль, але всі їхні доводи виявилися ніщо проти слів жертв. Джоді, Меган і кілька журналісток New York Times розшукали всіх постраждалих дівчат. Пошук і вмовляння постраждалих зайняли чимало часу, але цілеспрямовані борці за права жінок не опускали руки, а рухалися далі. Пошук істини проходив дуже складно. Меган. Джоді та однодумницям вдалося переконати жертв насильства надати розголосу тому, що сталося. Багато дівчат спочатку наполегливо чинили опір і відмовлялися, відчуваючи страх перед багатим і знаменитим режисером і соромлячись того, що з ними зробив Вайнштейн. Судовий розгляд перетворився на грандіозний скандал, за ходом якого стежили мільйони людей з усього світу. ©Kino4ua Вона сказала / Її правда 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?