Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сонце що сходить

Рік:
Ор. назва:
Rising Sun
Країна:
США
Режисер:
Філіп Кауфман
Тривалість:
02:09:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У конференц-залі однієї з найбільших японських компаній, офіс якої розташований у Лос-Анджелесі, знаходять труп молодої дівчини. Дуже швидко стає зрозумілим, що покійна заробляла собі на життя проституцією, і всіх мучить одне важливе питання: навіщо комусь треба було її вбивати? Розслідування цієї заплутаної справи доручають досвідченому детективу з департаменту розслідування вбивств Вебу Сміту. До того ж, керівництво приймає рішення дати йому на допомогу колишнього капітана поліції Джона Коннора, який не тільки знає японську мову, а й дуже добре розуміється на даній культурі. У міру просування розслідування головні герої починають розуміти, що вбивство повії, це тільки верхівка, і якщо копнути глибше, то можна побачити світ, повний інтриг і зради, де людське життя зовсім нічого не означає. ©Kino4ua Сонце що сходить 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?