Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Історія світу: Частина перша

Рік:
Ор. назва:
History of the World: Part I
Країна:
США
Режисер:
Мел Брукс
Тривалість:
01:32:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Якщо пародійний фільм не лише дає глядачеві можливість вдосталь посміятися, а й відкриває доступ до нових знань, переоцінити його корисність неможливо. Саме таким проектом є кінострічка «Всесвітня історія, частина 1». Неперевершений гумор можна зустріти в кожному кадрі, і починається вже з назви, адже продовження комедії немає і ніколи не було, а приставкою «частина 1» кіностудія ввела в оману безліч людей, влаштувавши тим самим великий розіграш. Сюжет комедії переноситиме нас у різні тимчасові періоди, показуючи як аборигенів, що у кам'яному віці, і більш цивілізоване суспільство. Нас чекає безліч цікавих відкриттів, повірити в які досить складно, але не сміятися з них неможливо. Ми дізнаємося, що насправді біблійних заповідей було на п'ять більше, але Мойсей не зумів їх усі зберегти; побачимо, як два коміки подорожують Стародавнім Римом; зрозуміємо, з яких саме причин у Франції трапилася революція... І це далеко не повний список усіх курйозних подій, які чекають на нас у кумедній комедії. ©Kino4ua Історія світу: Частина перша 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?