Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Людина-ракета

Рік:
Ор. назва:
The Rocketeer
Країна:
США
Режисер:
Джо Джонстон
Тривалість:
01:48:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
"Ракетник" (The Rocketee) - захоплюючий, гарний фільм, в основі якого лежить історія, викладена в коміксах Дейвом Стівенсом. Вдалий кастинг, агресивні герої, колір, музика - все в цій стрічці сплетене у витончений сюжет, який захоплює глядача з перших кадрів. Зазвичай у цьому жанрі найголовніший лиходій, що має надсилу монстр, протистоїть супергерою, не менш сильному, але з доброю відкритою душею.
У «Ракетнику» все навпаки – Невіл Сінкей (Тім Далтон), лиходій, холоднокровний лікар і донжуан, наділений надпотужною чарівністю і… власне більше нічим. Взагалі, зло тут збудовано тлом, у вигляді фашистів, що набирають силу, і тому чарівність лікаря виглядає ще більш зловісно. До речі, і жіночий образ, зіграний чарівною Дженніфер Коннеллі, чудово вписався у чоловічий акторський ансамбль. Прекрасна музика, спецефекти, операторська робота – все в цій картині гідно та професійно. Інтрига крутиться навколо молодого льотчика Кліфа Секорда (Білл Кембелл), до якого потрапив фантастичний ранець, начинений зарядом, здатним підняти будь-кого до неба. Незабаром з'явилися перші очевидці дивовижної «ракети» складного пілотажу, що демонструє дива. Чутки обростають новими подробицями. А за таємничим ракетником починається полювання. ©Kino4ua Людина-ракета 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?