Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Сонік Прайм (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sonic Prime
Країна:
США
Режисер:
Джастін Пеністон, Дункан Роло, Омар Сафі
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
З іншої планети синій їжак пускається назустріч неймовірним пригодам. Він ненавидить сидіти без діла і хоче дізнатися абсолютно все про світ, де опинився. Сонік заводить знайомства зі звичайними людьми і готується протистояти лиходіям. Він перебуває в повній впевненості, що саме він має стати новим супергероєм, здатним врятувати все людству. Спочатку йому необхідно розібратися зі своїми силами. Їх неправильне використання може спричинити справжній апокаліпсис.

Головним ворогом Соніка стає злісний лікар Еггман. Через сутичку з ним всесвіт розколюється на мільйон частин. Їжачку необхідно визначити спосіб повернути час назад і знайти старовинний артефакт. Його друзі опиняються у паралельних реальностях. Поки вони блукають нескінченними коридорами Галактики, Сонік бореться з численними ворогами і намагається відшукати приятелів. Він потрапляє в різні світи і знаходить нових союзників. ©Kino4ua Сонік Прайм (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?