Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шпигун серед друзів

Рік:
Ор. назва:
A Spy Among Friends
Країна:
Велика Британія, США
Категорія:
Режисер:
Нік Мерфі
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Серіал «Шпигун серед друзів» заснований на романі Бена Макінтайра, але з деякими зміненими/доданими сценами та персонажами.

На дворі 8 січня 1963 року, і Флора Соломон хоче розповісти правду про все, що їй відомо про Кіма Філбі, людину, здатну нести істину, а може й ні. Однак, з огляду на те, що протягом останнього місяця деякі підозрюють, що він перейшов на бік Росії, до нього виникає багато питань.

За ним слідкує Ніколас Еліотт. Він робить все, щоб залишатися в тіні і не видавати себе. Але ця гра надто складна навіть для такого досвідченого агента. Він упевнений у тому, що досягне успіху і зможе отримати необхідну інформацію, проте Ніколас навіть не підозрює, що дійсно Кім сам може вести подвійну гру, обманюючи всіх, хто з ним спілкується.

Серія всіх цих подій призводить до того, що шпигунські мережі вишиковуються несподіваним чином. Хто ж із героїв серіалу «Шпигун серед друзів» зможе вийти переможцем у цій непростій грі? ©Kino4ua Шпигун серед друзів 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?