Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Лего Бетмен: Ліга Справедливості

Рік:
Ор. назва:
LEGO DC Comics Super Heroes: Batman: Be-Leaguered
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Рік Моралес
Тривалість:
00:23:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Плюс-Плюс
Переклад:
Російською - Оригінал
Безмовний сторож і непорушний символ справедливості — так називають одного з найсильніших героїв у чорному костюмі кажана. Бетмен завжди працював один і коли вкотре йому прийшла пропозиція вступити до лав ліги справедливості, він без роздумів його відхилив. Але згодом із його друзями стали відбуватися незрозумілі речі. Вся команда Ліги безвісти зникла і неможливо було й уявити, хто міг відразу подолати цілу дюжину супергероїв. Відповідь не забарилася і незабаром Бетмену надійшло повідомлення від його давнього наслідувача і лиходія Бет-Майта, який і заманив у пастку всіх його друзів. ©Kino4ua Лего Бетмен: Ліга Справедливості 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?