Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Бетмен: Таємниця жінки-кажана

Рік:
Ор. назва:
Batman: Mystery of the Batwoman
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Курт Геда, Тім Малтбі
Тривалість:
01:14:48
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Якось у похмурому злочинному Готемі з'являється нова героїня. Без труднощів розправившись із супровідною машиною, загадкова незнайомка знищує всю партію зброї, і без краплі жалю, використовуючи плазмову гвинтівку, скидає вантажівку з мосту, після чого ховається з місця події. Бетмену, який спостерігав за відважними діями Бетвумен, в останній момент вдається зловити автомобіль, що падає, і тим самим врятувати водія від смерті. Прибувши на базу, Брюс, гублячись у здогадах, намагається зрозуміти, хто може бути таємничою незнайомкою, яка стала новим охоронцем Готема. Але найбільше Бетмена турбує те, що героїня, що з'явилася, взяла собі образ кажана. І поки громадськість і репортери намагаються з'ясувати у поліції, хто несе відповідальність за інцидент, Бетмен вирішує провести власне розслідування, щоб дізнатися, хто ж ховається під маскою героїні, що раптово з'явилася. ©Kino4ua Бетмен: Таємниця жінки-кажана 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?