Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Свята родина (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Holy Family
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Маноло Каро
Тривалість:
1 серія: ~ 40 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі серіалу «Святе сімейство» опинилася Глорія, жінка середніх років, яка проживає в новому районі Мадрида зі своїм немовлям та дочкою-підлітком. Вона пристосовується до нового способу життя своїх подруг, але також не хоче завести нових друзів. Насправді причина замкнутого характеру Глорії криється в її жахливому минулому, що таїть у собі постійну загрозу наздогнати її сім'ю.

Переїзд цієї нової родини до Фуенте-дель-Берро зруйнує стабільність району, де все не так, як виглядає для оточуючих. Саме в цьому місці із серіалу «Святе сімейство», як здається, чотири сусідки зв'яжуть дуже міцну дружбу, кожна з різним досвідом, але із спільним знаменником, адже всі вони матері.

Їхні стосунки здаються ідеальними, поки серія подій з минулого Глорії не змінює все. Саме тоді ми дізнаємося, на що здатна мати, щоб захистити свою сім'ю, найсвятіше, що вона має.

З'ясовується, що мати споглядає секрет масштабного приховання за участю іншого 19-річного сина, існування якого тримаються в таємниці. Але невдовзі все зміниться. ©Kino4ua Свята родина (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?