Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Камен Райдер Джитс (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kamen Rider Geats
Країна:
США
Режисер:
Седзіро Накадзава
Тривалість:
00:23:35
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Без відома всього світу відбувається змагання. The Desire Grand Prix – це гра, в якій учасники захищають світ від таємничого ворога, перемагаючи його та рятуючи людей, щоб заробити очки. Переможець Гран-прі отримає головний приз, нагоду побажати свого ідеального світу.

Коли монстри починають атакувати місто, в конфлікт втягуються студент університету Кейва Сакураї, що шукає роботу, і громадський діяч Неон Курама. Коли вершники Камен починають боротися із істотами, у тому числі виділяється один герой. Ейс Укійо перетворюється на Камен Райдер Гітс, обіцяючи завершити місію і розпочати новий світ. ©Kino4ua Камен Райдер Джитс (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.6
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?