Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Виродок!! Темна богиня руйнування

Рік:
Ор. назва:
BASTARD -Heavy Metal, Dark Fantasy
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Озукі Такахуру
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Сlan Kaizoku
Переклад:
Російською - Оригінал
Події серіалу відбуваються на руїнах людської цивілізації. Її зруйнувала богиня Антрасакс, що прокинулася. Єдиним місцем на Землі, де люди ще можуть почуватися безпекою, залишається королівство Мета-Ллікан. Решта планети наповнена орками, людьми-ящерами та інші моторошними монстрами. Намагаючись захистити королівство, уряд вирішує звільнити легендарного злого мага Дарка Шнайєдра, ув'язненого в тілі простого хлопчика. Але, знайшовши довгоочікувану свободу, не поспішає виконувати свої обов'язки. Могутній чаклун виношує в голові план захоплення всього світу, відчуваючи слабкість лише до своєї супутниці Йоко. ©Kino4ua Виродок!! Темна богиня руйнування 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.5
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?