Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Крижаний хлопець та його спокійна дівчина-колега

Рік:
Ор. назва:
Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Манкю
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Dzuski, Togarashi
Хімуро — офісний працівник та справжній нащадок юкі-онни, снігової діви. Щоразу, коли він зосереджується на роботі, він підсвідомо влаштовує бідним колегам справжню Арктику в офісі. Незважаючи на такі здібності, Хімуро дуже добрий, а також любить квіти та кішок, але, на жаль, навіть доторкнутися до них не може. А ще має почуття до колеги Фуюцукі, яка вміє знаходити прості рішення його нестандартних проблем. Щоразу, коли Фуюцукі щось робить йому, Химуро долає буря емоцій, і він помічає снігову бурю, яку викликає навколо. Усім навколо очевидні почуття Хімуро, але не самої Фуюцукі. Однак Хімуро готовий зробити все можливе, щоб завоювати її серце. ©Kino4ua Крижаний хлопець та його спокійна дівчина-колега 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?