Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Томо — дівчина!

Рік:
Ор. назва:
Tomo-chan Is a Girl!
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Намба Хітоші
Тривалість:
23 хв 40 с / 1еп.
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Клан Кайзоку
Переклад:
Російською - Оригінал
Томо Аїдзава і Дзюн'їтіро Кубота — справжнісінькі брати і ніяк інакше. Вони жартують один з одного, сперечаються і б'ються, але завжди прикриють спини один одного. Нічого не в змозі зруйнувати цю міцну чоловічу дружбу! Окрім, хіба що того нікчемного факту, що Томо — дівчина і що вона по вуха закохана в Дзюна.

Нехай Томо - шибеник і з дитинства поводилася як повноправний член хлопчачої банди, нехай вона не дає своїх в образу і сміливо лізе в бій, це ще не причина геть-чисто ігнорувати її визнання! А дурний Дзюн мало того, що не помічає її палких почуттів, він взагалі вважає її хлопцем! Як залишитися самою собою, але при цьому завоювати серце коханого? Завдання якраз для бойової дівчинки, якій всі перешкоди під силу! ©Kino4ua Томо — дівчина! 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?