Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Спріґґан (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Spriggan
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кобаяші Хіроші
Тривалість:
45 хв. / 1еп.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Події, описані в анімаційному проекті "Спрігган", розгортаються в гірській місцевості. На території Туреччини знаходиться японська організація під назвою "Аркам", діяльність якої тримається у повній таємності. Якось її співробітники виявляють щось, що на вигляд нагадує Ноїв ковчег. Вони збираються дослідити незвичайну споруду та визначити, для яких цілей вона була створена. Завдання ускладнюється несподіваним втручанням таємного підрозділу Пентагону. Його працівники прагнуть оволодіти унікальним об'єктом. Надати їм гідний опір може лише хоробри бійці з Аркама.

Членам спецзагону Спірріган необхідно у рекордні терміни реалізувати доручену їм місію та не дозволити конкурентам захопити світове панування. Безстрашному японцю на ім'я Ю Омінає доводиться об'єднати свої зусилля з цілеспрямованим французом Жан-Жаком Мондо. Працьовитим хлопцям необхідно дати своєчасну відсіч надміру активним американцям, керує якими амбітний полковник МакДугалл. Ворожий загін посилений таємничим хлопцем, який має надприродні здібності. ©Kino4ua Спріґґан (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?