Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дівчина в дзеркалі / Альма (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Girl in the Mirror / Alma
Країна:
США
Режисер:
Серхіо Х. Санчес, Кіке Маїльо
Тривалість:
1 серія: 1 x ~ 00:45:00 (цілком серій: 9 з 9)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя Альми стає по-справжньому трагічним у той момент, коли воно виявляється випадковою учасницею великої автобусної аварії. Незважаючи на те, що їй вдається вижити і прийти до тями, героїня серіалу «Дівчина в дзеркалі» розуміє, що відтепер все буде не так, як раніше, а попереду на неї чекає серія важких випробувань.

Коли Альма приходить до тями в лікарні, їй розповідають про те, що майже всі її однокласники загинули. Але сама вона, починаючи з цієї хвилини, нічого не може згадати про інцидент.

Альма всіма силами намагається згадати все, що відбулося раніше, але стикається з новою втратою пам'яті. Фактично, тепер вона має починати життя з чистого аркуша.

Будинок героїні серіалу «Дівчина у дзеркалі» сповнений спогадів, але вони їй не належать. Амнезія та численні травми змушують її відчувати нічні страхи та видіння. Вона хоче їх розгадати, але поки що зарано.

Заручившись допомогою своїх батьків та друзів, Альма спробує розкрити таємницю, що оточує аварію, борючись за відновлення своєї особистості та життя. ©Kino4ua Дівчина в дзеркалі / Альма (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.2
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?