Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Наш прапор означає смерть (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Our Flag Means Death
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тайка Вайтіті
Тривалість:
1 серія: 32:54 (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Чи можна бути багатим і при цьому все одно відчувати муки? Чи може у впливової людини розвинутися депресія? Просто. Особливо якщо на дворі XVIII століття.

Події серіалу «Наш прапор означає Смерть» розгортаються у 1717 році. У центрі історії виявляється дворянин на ім'я Стид Боннет, що має великий вплив і значний стан. Незважаючи на все це, він гостро переживає кризу середнього віку, що раптово наринула на нього. Серія цих обставин змушує його інакше поглянути на себе та своє життя. Стид розуміє, що повинен щось терміново зробити, інакше він збожеволіє.

Новий розділ життя головного героя серіалу «Наш прапор означає Смерть» починається в той момент, коли Стід вирішує залишити свій звичний спосіб життя та побут, щоб почати все з чистого аркуша. Незабаром він заражається авантюристським духом піратських творів. І тепер Стід сам хоче бути піратом. Він змінює свою сім'ю на групу людей, що брудно виражаються і ведуть незвичайний спосіб життя, щоб вирушити у найбільшу подорож. Але не все буде гладко. ©Kino4ua Наш прапор означає смерть (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.8
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?