Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відлига (1 Сезон)

У центрі сюжету цієї 6-серійної драми опиниться молода жінка-детектив Катажина Завія (Катажина Вайда), яка мешкає разом зі своїм свекром Яном (Анджей Грабовські) та маленькою дочкою та переживає особисту трагедію. Її чоловік трагічно загинув півроку тому, але його смерть була визнана самогубством, хоча ні Катажина, ні її свёкор не вірять у це. Тому вона вирішує провести власне розслідування, аби з'ясувати правду. Зараз свекор допомагає їй у вихованні доньки, доки жінка зайнята своєю роботою.

Тим часом у річці Одер було знайдено тіло молодої жінки, яка нещодавно народила дитину. Начальство доручає Завії розслідувати цю справу. Насамперед, вона приймається за з'ясування місця перебування дитини. Але пошуки Катажини ні до чого не призводять, дитину ніде немає. У ході цілодобового розслідування цієї справи Завея приходить до думки, що, можливо, її чоловік справді наклав на себе руки. Свікор не може прийняти таких думок, тому він не хоче більше допомагати їй із дочкою. Тепер Катяжині доведеться розриватися між важкою роботою та турботою про дитину.

Тим часом з'ясовується, що жінка у річці була дочкою відомого прокурора, а її мачуха працює психіатром у місцевій клініці. Це ускладнює ведення справи, тому що вчинити злочин з метою помсти могли як психічно хворі пацієнти, так і в'язні, що вийшли з в'язниці, яких засадив за ґрати батько вбитої. Повія та її партнер Трепа (Бартломей Кочедофф) проводять розслідування і серед відомих злочинців. Але головним підозрюваним у цій справі стає чоловік убитої жінки Гжегож Марчин Заржечний) та її найкраща подруга Анка (Малгожата Горол). ©Kino4ua Відлига (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?