Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Беймакс! (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Baymax!
Країна:
США
Режисер:
Дон Холл
Тривалість:
1 серія: 07:30 (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UFDUB
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Добрий персонаж популярної франшизи «Місто героїв» став головним у новому мультсеріалі, присвяченому лише йому коханому. Якось Хіро Хамада виявляє, що Беймакса немає вдома. Він пішов у невідомому напрямку. З'ясовується, що робот увесь час виконував своє призначення. Він допомагає людям, які потрапили у біду.
Беймакса всі знають як надувного білого робота. Це диво сучасної техніки оснащене вбудованим сканером для вимірювання температури та тиску. Ще за допомогою унікальних приладів чуйний помічник визначає джерело болю. Потім він лікує будь-яку хворобу. Творці наділили його можливістю літати.
У своєму проекті Беймакс надасть безоплатну допомогу мешканцям фантастичного міста Сан-Франсокіо. У мегаполісі йому є чим зайнятися. Пацієнтами роботизованого медбрата стають і старенькі, і дівчата з хлопчиками. Головному герою під силу вирішити навіть важке завдання. Привітний і неповторний медичний компаньйон вирушає допомагати іншим. Саме для цього він і був запрограмований. У проміжках між наданням медичної допомоги наш герой переслідує помаранчевого котика. Але хитра тварина постійно вислизає від переслідувача. ©Kino4ua Беймакс! (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.2
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?