Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Я є Ґрут (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
I Am Groot
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кірстен Лепор
Тривалість:
1 серія: ~ 4 хв. (цілком серій: 5)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, Одноголосий закадровий | Колодій, Cinemaddict Pictures
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Інопланетянин Грут подорожує по всьому Всесвіту і одного разу трапляється так, що він невідомо як виявляється на планеті Земля. Нове середовище виявляється цілком придатним для героя серіалу «Я є Грут», оскільки сам по собі він має структуру дуже схожу на місцеві деревоподібні рослини. Так виходить, що на новій планеті прибулець відразу ж стикається з агресією деяких його мешканців, після чого виробляє для себе найбільш відповідну для своєї безпеки манеру поведінки: він вирішує захопити цей світ. Поставивши собі за мету, Грут повільно, але правильно вдається до її досягненню.

До того ж, дана позаземна форма життя швидко відновлює свої сили і росте, поглинаючи кору дерев. Здійснити задумане герою дозволяє також його злий характер, причому всілякі спроби місцевих жителів налагодити з ним контакт герой рішуче відкидає. До того ж, прибулець має здатність підкоряти собі інші дерева, для чого йому потрібно тільки назвати своє ім'я, і незабаром йому вдається за короткий термін зібрати цілу армію вірних помічників. ©Kino4ua Я є Ґрут (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?