Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Улюблений дурень бога (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
God's Favorite Idiot
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл МакДональд, Шила Валдрон
Тривалість:
1 серія: 25:00 (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Нетфлікс, Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Кларк Томпсон - звичайнісінька людина, якого останнім часом хвилює тільки те, як привернути увагу колеги. Чарівна Емілі Лак у звичайному житті ніколи б не подивилася на нього, але привабливий чоловік знаходить спосіб виявити свої почуття. Дівчина відповідає йому взаємністю, і клерк відчуває, як його життя починає поступово налагоджуватись. Дорогою додому він потрапляє під зливу. У нього вдаряє блискавка, і Кларк дивом залишається живим.

Після того, що сталося з Томпсоном, починають відбуватися дивні речі. Від нього виходить загадкове свічення, яке ніяк не можуть пояснити лікаря, а на поріг з'являються вкрай несподівані гості. Спочатку до нього приходить ангел, що спустився з небес на землю, який називає чоловіка обраним. Йому належить врятувати планету від Апокаліпсису, що наближається, і відновити порушену рівновагу. Слідом Вибраний знайомиться з вершниками пекла та самим Люцифером, який виявився заточеним у тілі жінці. ©Kino4ua Улюблений дурень бога (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?