Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Флеш (1 - 9 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Flash
Країна:
США
Режисер:
Ґреґ Беланті
Тривалість:
00:42:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Людина-блискавка, безсумнівно, один з найпопулярніших супергероїв всесвіту DC. Саме йому присвячено новий захоплюючий серіал.
Молодий судовий експерт на ім'я Баррі Аллен ніяк не може забути трагічну смерть своєї матері. Жінка загинула від рук лиходія, коли Баррі був дитиною. Вбивця підставив Аллена-старшого, і його звинуватили в скоєному злочині. Молодий чоловік завжди був упевнений, що вбивство мами - справа рук лиходіїв з незвичайними здібностями.
Через багато років головному герою надається шанс власноруч помститися негідникам. Блискавка, що вдарила в Баррі Аллена, не вбила його, а зробила надлюдиною. Тепер він в змозі розвивати немислиму швидкість, що дозволяє непомітно пересуватися і ухилятися від ударів і куль. Герой бере собі ім'я Флеш, що означає «блискавка» або «спалах» і оголошує війну не тільки кривдникові своїх батьків, але і всієї міської злочинності. А її в Централ-Сіті вистачає. Однак, у всього є своя зворотна сторона - Флеш швидко бігає, але так само швидко старіє ... ©Kino4ua Флеш (1 - 9 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
1 сезон
5 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість Андрій
    Гість Андрій
    29 квітня 2021 11:36
    + +4 -

    Все круть, трохи до голосів потрібно звикнути після озвучки ЛостФільм, та все ж звикну. Одне жаль, що ще нема 2-гого та й інших сезонів, здається FanVoxUA забили на цей проєкт( шкода...

    1. Administration
      20 травня 2023 18:55
      + +2 -

      Такі проекти як Флеш, Стріла, Легеди Завтрашнього дня, СуперГьол, Бетвумен, Чорна Блискавка - зустрічаються разом в різних серіях, з чого виходить Кризис на Безкінечних землях, такі проекти я б на їхньому місці перекладав, адже є багато цікавих серіалів і фільмів. І якщо почали перекладати, то треба усе перекладати, а не по половині

  2. 111
    111
    22 листопада 2020 23:04
    + 0 -
    Як подивитися 2 сезон з цією озвучкою?
    1. Kino4ua
      22 листопада 2020 23:39
      + +1 -
      Мабуть ще не вийшла озвучка. Підпишеться щоб отримати повідомлення коли щось зміниться 
  3. ярослав
    ярослав
    14 червня 2020 12:10
    + +2 -
    все добре але у мене все на максимум і звуки тихі це єдиний мінус