Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Список смертників (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Terminal List
Країна:
США
Режисер:
Фред Туа, Сільвен Вайт, Майкл Дж. Бассетт
Тривалість:
1 серія: ~ 55 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Драматичний трилер «Список смертників» розповідає трагічну історію колишнього морського котика Джеймса Ріса. Раніше чоловік грав не останню роль у спецпідрозділі, але тепер давно залишив цю роботу у минулому. Якось, вирушивши з товаришами по службі на виконання чергового секретного завдання, група опинилася в смертельно небезпечній пастці. На жаль, вижив лише Джеймс, а його напарники загинули. Повернувшись додому, герой сподівався, що одного разу зуміє змиритися з трагедією, але минуле не збиралося так просто відпускати. Рис мучився душевними муками - почуття провини буквально душило героя, і він не міг з цим нічого вдіяти.

Волею нагоди спецназовець дізнається, що смерть соратників не була випадковістю — насправді це продуманий план, до якого причетні представники політичної еліти. У душі спалахує спрага помсти, чоловік планує знову взятися за роботу, провести розслідування та власну спецоперацію зі знищення ворогів, що загубилися у вищих ешелонах уряду. До чого призведе небезпечна гра із суворими супротивниками? ©Kino4ua Список смертників (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?