Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

В ДНК записана любов до тебе (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
DNA says love you
Країна:
Тайвань
Категорія:
Режисер:
Ері Хао
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | K'Di
Ця дорама роповідає нам історію кохання двох хлопців, між якими почуття виникають далеко не відразу. Двоє молодих людей ведуть свої блоги про різні занедбані місця. Щодня вони змушені шукати якісь нові ідеї та сюжети для залучення до себе нової аудиторії, один із них для цього вирішує проникнути та дослідити стародавній храм.

Але не все їхнє повсякденне життя присвячене блогу. Пу Ленцзян щодня працює у звичайному кафе, його робота продовжує бути рутинною, поки одного разу до закладу не заходить привабливий юнак. Між хлопцями зав'язується спілкування, особливо коли вони дізнаються у тому, що вони схожі інтереси. Оскільки серіал тільки почав виходити, на цьому розповідь переривається, але вже досить високий рейтинг і до того ж обмеження віком 18+, підказує нам, що відносини двох молодих людей розвиватимуться у позитивний для них бік. ©Kino4ua В ДНК записана любов до тебе (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?