Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Квест (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Quest
Країна:
США
Режисер:
Кріс Озборн
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Ласкаво просимо до приголомшливого вигаданого світу Everealm! Вісім молодих людей вирушають у велику пригоду, щоб допомогти місцевому королівству впоратися із темними силами. Це буде по-справжньому захоплююча пригода, адже вона побудована за всіма канонами РПГ. Квести і не лише чекають на пригодників. Вони отримають гідну нагороду за виконану місію та стануть справжніми супергероями для місцевих мешканців. Нас чекає занурення у чарівну та загадкову атмосферу фентезі у середньовічному стилі з усіма витікаючими. ©Kino4ua Квест (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb3.9
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?