Kino4ua.com
CCR

Соколине Око (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hawkeye
Країна:
США
Режисер:
Різ Томас, Берт, Кеті Елвуд
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий, HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Клінт Бартон утомився від постійної битви з темними силами. Відважний і сміливий воїн неодноразово брав участь у кровопролитних битвах проти інопланетних загарбників або гостей із паралельного всесвіту в одному ряду з могутніми членами організації «Месники». Легендарне Соколине Око зуміло допомогти загону рятівників людства перемогти жорстокого тирана Таноса. Тепер настав час, щоб подумати про довгоочікуваний відпочинок. Ось тільки перед знаменною подією Клінту необхідно знайти собі гідну заміну.

Довгий час Бартон стежив за потенційними кандидатами, але серед них ніхто особливо не вирізнявся. Одного дня чоловік познайомився з молодою амбітною дівчиною Кейт Бішоп, яка явно прагнула допомагати людям у складних ситуаціях. Соколине око, нарешті, зробило вибір. Звичайно, приваблива красуня погодилася наполегливо тренуватися під чуйним наглядом наставника. Вона мала зрозуміти, що приміряти подібну відповідальну роль захисника, може далеко не кожен. Крім того, бідоласі доведеться під час поєдинків покладатися виключно на досвід, влучність, навички та інтуїцію, оскільки вона не мала вроджених надприродних здібностей. ©Kino4ua Соколине Око (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?