Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Пачинко / Патінко (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Pachinko
Країна:
США, Південна Корея, Канада
Категорія:
Режисер:
Джастін Чон
Тривалість:
1 серія: 53:00 (цілком серій: 8 з 8)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Це драматичний серіал про життя корейської сім'ї, яка змушена була емігрувати до Японії, де стикаються з зневажливим ставленням японців.
Драма починається з розповіді про заборонене кохання в 1930-і роки юної кореянки Кім Сун Чжа (Кім Мін Ха), яка щиро вірила в чисте кохання та мріяла зустріти ідеального хлопця. Ось з нього і розпочнеться історія чотирьох поколінь сім'ї емігрантів.
Головна героїня цієї історії Кім Сун Чжа народилася та виросла у Пусані, коли Корея перебувала під владою Японії. Вона заробляла життя, керуючи салоном патинко.
Мрії Сун Чжа, що виросла в бідній родині Кореї, виявилися повітряними замками, і дівчина, сподіваючись на краще життя, йде з країни, в якій народилася. Героїчна дівчина прокладає свій власний шлях у чужій для неї країні, де вона й познайомилася із гарним хлопцем на ім'я Ко Хан Су (Лі Мін Хо). Сун Чжа була рада знайомству з товариським і промовистим хлопцем. Торговець, пов'язаний з організованою злочинністю, який заводить романтичні відносини з далекосяжними наслідками, оточив дівчину увагою і змусив забути про все. Сун Чжа закохалася в Хан Су, але вже будучи вагітною, дізнається, що він одружений. Робити аборт на той час було заборонено, і їй на допомогу приходить священик Бек Ісак (Але Сан Хен), який погодився стати її чоловіком. Молодята залишають рідне місто і переїжджають жити в Японію, де їм довелося самотужки справлятися з людською жорстокістю та долати численні перепони. ©Kino4ua Пачинко / Патінко (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?