Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Архів 81 (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Archive 81
Країна:
США
Режисер:
Ребекка Томас, Хайфа Аль-Мансор, Джастін Бенсон, Аарон Мургед
Тривалість:
1 серія: 45÷58 хв. (цілком серій: 8 з 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
З однієї серії до іншої серіал «Архів 81» слідує за досвідченим архіваріусом Деном Тернером. Дія починається в той момент, коли загадкова організація наймає його для того, щоб відновити колекцію пошкоджених відеокасет, що датуються першою половиною 90-х років. Маючи досвід у подібній роботі, Ден погоджується. Він навіть не уявляє, що йому доведеться зіткнутися з чимось по-справжньому шокуючим.

Простий погляд на життя людей, що з'являються на записах, стає похмурим і небезпечним зануренням у культ. У міру того, як дія серіалу «Архів 81» розгортається у двох тимчасових лініях, Ден поступово стає одержимим розкриттям того, що трапилося з Мелоді, дівчиною, яка з'являється на одній із виявлених касет.

Параноя Дена наростає дедалі більше з кожною хвилиною переглянутих матеріалів. Однак саме завдяки цьому між ним та Мелоді з'являється таємничий зв'язок. Дену вдається провести власне розслідування. У результаті він переконується, що зможе врятувати Мелоді від жахливого кінця, зустрінутого нею два з половиною десятиліття тому. ©Kino4ua Архів 81 (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?