Kino4ua.com
HD 720p
PG

Таємничий острів

Рік:
Ор. назва:
Mysterious Island
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Сай Ендфілд
Тривалість:
01:40:45
Переклад:
Українська мова Ддноголосий закадровий | Slava Radyk
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
1865, у США йде Громадянська війна, Річмонд, штат Віргінія, обложений. У військовій в'язниці міста стоять капітан Сайрус Хардінг, рядовий Неб Нагент і піхотинець Герберт Браун. З вікна вони бачать повітряну кулю, що стоїть поруч, готова до зльоту. Коли до них приводять чергового в'язня, журналіста Гідеона Спілітта, всі четверо втікають. У кошику кулі виявляється їхній ворог, сержант Пенкрофт, але його залишають живими, оскільки він вміє керувати кулею.

Ураган з величезною швидкістю несе протягом кількох днів п'ятьох чоловіків на захід, Америка закінчується, під ними Тихий океан. Зрештою куля падає на пляж якогось острова, але капітан Хардінг зривається раніше, його не розраховують знайти живим. Проте він непритомний на березі біля вогнища, яке не розводив.

Капітана острів'яни визнають лідером групи, вони будують легкий будиночок, оглядаючи острів, виявляють гігантських устриць, звертають увагу на активний вулкан у центрі їхнього острова. Під час екскурсії на людей нападе гігантський краб, якого важко вдається перемогти, а потім ще зварити і з'їсти. ©Kino4ua Таємничий острів 1961 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?