Kino4ua.com
HD 720p
CCPG-13

Команчерос

Рік:
Ор. назва:
The Comancheros
Країна:
США
Режисер:
Майкл Кeртiс, Джон Вейн
Тривалість:
01:47:23
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Пол Регрет стріляється на дуелі з Емілем Бюв'є. Перший із дуелянтів виявляється більш щасливим, йому вдається поранити супротивника. Щойно той падає, як секундант загрожує Полу переслідуванням. У законодавстві немає заборони на дуелі, але жертвою став син судді з Луїзіани, і папаша вживе свій вплив, щоб покарати кривдника.
Регрет у розшуку. У багатьох штатах розвішені оголошення про його затримання. Але герой фільму не звик пасувати перед небезпеками, він насолоджується життям, відвідує бали та зустрічається з жінками. Техаський рейнджер Джейк Каттер захоплює його у готельному номері після побачення з розкішною красунею Пілар, він одягає наручники на сплячого злочинця. Справа за малим – етапувати Регрету до Луїзіани.
Але як справжній служитель закону, Каттер не може пройти повз правопорушення. Банда «Комманчерос» під керівництвом колишнього офіцера займається незаконним постачанням алкоголю та зброї індіанцям племені команчів. Поодинці не впоратися, і він змушений тимчасово поєднатися з Регретом... ©Kino4ua Команчерос 1961 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?