Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Заколот на Баунті

Рік:
Ор. назва:
Mutiny on the Bounty
Країна:
США
Режисер:
Льюїс Майлстоун, Керол Рід
Тривалість:
03:05:27
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Slava Radyk
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет драматичної картини полягає в справжніх подіях, що відбулися наприкінці вісімнадцятого століття. У центрі історії знаходиться команда британського фрегата "Баунті", керована бездушним і непохитним капітаном Блаєм. Заповнивши трюми, судно відпливає від узбережжя Таїті. Протягом півроку екіпажу доводилося миритися з шаленством біснуватого командира та його поплічників, які зазнають своїх підлеглих не лише моральних страждань, а й фізичних тортур. Флотські змушені були працювати до знемоги за відсутності їжі. ©Kino4ua Заколот на Баунті 1962 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?