Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Оселя зла: Прокляття

Рік:
Ор. назва:
Resident Evil: Damnation
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Камія Макото
Тривалість:
01:40:02
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | AniUA
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фантастичний мультфільм «Оселя зла: Прокляття» продовжує розповідати про боротьбу незаражених людей із зомбі, яких породив світ Т-вірус, розроблений впливовою корпорацією «Umbrella». Цього разу співробітник секретної служби США Леон Кеннеді змушений вирушить до Східної Європи, де на повну силу йде громадянська війна із застосуванням біологічної зброї, якою є Т-вірус.

Там йому доведеться знову поборотися з моторошними монстрами, а також постаратися знайти слід, що веде до розповсюджувачів вірусу. Ситуація ускладнюється тим, що Леону наказали залишити країну, але він залишається на свій страх та ризик і продовжує своє розслідування. ©Kino4ua Оселя зла: Прокляття 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?