Kino4ua.com
R

Оселя Зла - Вендетта

Рік:
Ор. назва:
Resident Evil: Vendetta
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Таканорі Цуджімото
Тривалість:
01:37:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Кріс Редфілд - член таємної організації BSAA. Це елітний підрозділ, що спеціалізується на вбивстві всілякої нечисті. За плечима героя анімаційного фільму «Оселя Зла - Вендетта» чимало успішно виконаних завдань, але зараз йому належить зробити дещо вкрай важливе. Керівництво доручає Крісу разом зі спецназом з іншого загону захопити дилера біологічної зброї на ім'я Гленн Аріас. Хоча місія не увінчалася успіхом, герою вдалося з'ясувати, що Аріас працював над новим видом вірусу. Отримавши під час погоні дослідний зразок, Кріс передає його Ребеці. Уважно вивчивши одержаний примірник, жінка приходить до висновку, що зможе на його основі створити ліки. Але поодинці вона не впорається - Ребеці необхідна допомога іншого експерта, Леона Кеннеді. Однак чоловік не хоче допомагати їй: працюючи на уряд, він ніколи не виявляв інтересу до боротьби з зомбі. Кріс не має наміру упускати шанс повернути світові його колишній вигляд, тому вирішує схилити Леона на свою сторону. І це буде непросто, враховуючи, що паралельно герой повинен полювати на Аріаса, який вже шукає можливість використовувати вірус в іншому місті. ©Kino4ua Оселя Зла - Вендетта 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?