Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Спеціальна місія Даґа

Рік:
Ор. назва:
Dug's Special Mission
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ронні дель Кармен
Тривалість:
00:04:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UASpeedFilms
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У Дага день народження, і він мріє, щоб це був найщасливіший день у його житті. Даг розглядає квітку, а тим часом три інших собаки (Альфа, Бета, Гамма) проносяться повз, намагаючись зловити птицю. Даг бажає чимось допомогти їм, і Альфа дає йому завдання, «спеціальну місію»: сторожити величезний камінь, щоб він не рухався з місця. Зрозуміло, що це лише привід, щоб позбутися Дага, але Даг підходить до місії дуже серйозно: він стежить за каменем, але зачіпає один маленький камінчик, через який величезний камінь звалюється і мало не вбиває Альфу, Бету і Гамму. .

Тоді три собаки дають йому нове доручення: стежити за улюбленою діркою птаха, але й це не виходить у Дага: він провалюється вниз через хиткі піски і в результаті падає на голови трьох псів.

Далі триває те саме: яке б просте чи безглузде завдання не дав Альфа Дагу, з волі випадковості він усе псує. Зрештою, терпіння Альфи не витримує, і він висловлює Дагу все, що він про нього думає, зокрема, що він поганий пес. Ображений Даг йде, повторюючи, що це найгірший день народження у його житті. ©Kino4ua Спеціальна місія Даґа 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?