Kino4ua.com
PG

Дикі предки

Рік:
Ор. назва:
Early Man
Країна:
Великобританія, Франція
Категорія:
Режисер:
Нік Парк
Тривалість:
01:29:51
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Серед доісторичних істот і первозданної природи живе Даг і інші члени його чарівного племені. Існування героїв мультфільму «Дикі предки» розмірено і звично: з ранку вони полюють, потім їдять свою здобич і розважаються прогулянками по окрузі. Але в один абсолютно звичайний ранок життя племені змінюється - спокій представників палеоліту затьмарюється прибуттям людей з бронзового століття, які виявили неподалік поклади корисних копалин. Стикаються дві цивілізації, в результаті чого менше розвинена виявляється зломлена. Всіх жителів села Дага садять в клітини, тому що до них ставляться як до дикунів. Врятуватися вдається лише головному герою, який разом зі своїм вихованцем Хрюнделем ховається за деревом. Коли вороги йдуть, він слідує за ними і виявляє місто, в якому його друзі і родичі перебувають в якості полонених. Намагаючись відшукати спосіб врятувати їх, Даг знайомиться з місцевою мешканкою, і вона погоджується допомогти. У підсумку з'ясовується, що єдиний спосіб звільнити одноплемінників - зіграти разом з ними в футбол проти команди тутешнього правителя. Для Дага це абсолютно незрозуміла гра, за правилами якої м'яч потрібно штовхати по полю, щоб загнати його в ворота. Тепер головному герою необхідно не тільки самому навчитися грати в футбол, а й навчити все плем'я. ©Kino4ua Дикі предки 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?