Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Твій друг Пацюк

Рік:
Ор. назва:
Your Friend the Rat
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джим Капоб’янко
Тривалість:
00:11:18
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У короткометражному мультфільмі відважний герой Рататуя Ремі та його брат Еміль виступають на захист пригноблених щурів по всьому світу. Ремі пояснює, що щури вважають себе рівними з людьми, а ті, навпаки, ведуть із ними війну. Він докладно розповідає про героїзм гризунів в Індії, міграцію чорних щурів із Близького Сходу до Європи під час хрестових походів, а також про Чорну смерть 1347-1352 років. Ілюструючи і наводячи не лише історичні, але наукові факти, брати-щури докладно оповідають про величезну роль щурів в історії людства. ©Kino4ua Твій друг Пацюк 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?