Kino4ua.com
HD 720p
PG

Сонцесяйний Баррі і хробаки диско

Рік:
Ор. назва:
Disco ormene
Країна:
Данія, Німеччина
Категорія:
Режисер:
Томас Борх Нільсен
Тривалість:
01:15:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Пригодницько-комедійний анімаційний фільм режисера Томаса Борча Нілсена, який розповідає дивовижну історію пригод незвичайного головного героя, який категорично не погоджується зі своїм місцем у цьому світі. Адже як можна спокійно жити, коли ти лише ланка в харчовому ланцюзі, а найвідоміша твоя роль – наживки? Саме такі похмурі думки долають звичайного земляного черв'яка Баррі, який не погоджується з цими фактами і прагне будь-якими способами змінити свій нудний і одноманітний побут. І ось одного разу він випадково натрапляє на одну аудіозапис і відкриває для себе небачений раніше жанр музики - знамените танцювальне диско. З цього моменту бере свій початок його нове, яскраве і неймовірне життя, а основною нав'язливою ідеєю стає створення кращого диско-колективу, тим більше, що для нього вже готова вельми скромна назва. Так з'являється музична група, що складається з його побратимів-однодумців, де він відповідає за вокал та клавішні, Тіто обирає бас-гітару, Глорія стає чудовою вокалісткою, Джиммі – гітаристом, а Донна – барабанщицею. Поспішаючи довести всім власну винятковість, а заразом подарувати потужний заряд диско-позитиву, вони поспішають взяти участь у щорічному пісенному конкурсі, не підозрюючи, з якими небезпеками їм доведеться зіткнутися, йдучи назустріч своїй мрії. ©Kino4ua Сонцесяйний Баррі і хробаки диско 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?